Når knekkebrødet går unna så jeg må lage dem to ganger i uka, så hender det at ikke alle ingrediensene er på plass.
Men hva gjør vel det når variasjoner bare er deilig.
Jeg har bakt uten rugmel, med mer og mindre av alle de andre ingrediensene, og knekkebrødene har vært kjempegode.
Det eneste problemet har vært at deigen har vært litt tung å smøre tynt utover stekeplaten.
Så hva er da i vegen for at jeg kan ha mer vann i deigen?
Ingenting! Jeg fylte på med så mye vann at det blei en leik å smøre den utover.
Så nå blir oppskriften som følger:
1 liter vann
2 ts salt
Solsikke-, sesam- og linfrø
Havregryn
Kruska- og/havrekli
Litt rugmel (ikke nødvendig)
Knuste nøtter/mandler om du ønsker det.
Bruk så mye du ønsker av de forskjellige tingene, men pass på at blandingen ligner mer en suppe enn en deig. La det stå noen timer
Stek som i forrige innlegget.
Men hva gjør vel det når variasjoner bare er deilig.
Jeg har bakt uten rugmel, med mer og mindre av alle de andre ingrediensene, og knekkebrødene har vært kjempegode.
Det eneste problemet har vært at deigen har vært litt tung å smøre tynt utover stekeplaten.
Så hva er da i vegen for at jeg kan ha mer vann i deigen?
Ingenting! Jeg fylte på med så mye vann at det blei en leik å smøre den utover.
Så nå blir oppskriften som følger:
1 liter vann
2 ts salt
Solsikke-, sesam- og linfrø
Havregryn
Kruska- og/havrekli
Litt rugmel (ikke nødvendig)
Knuste nøtter/mandler om du ønsker det.
Bruk så mye du ønsker av de forskjellige tingene, men pass på at blandingen ligner mer en suppe enn en deig. La det stå noen timer
Stek som i forrige innlegget.