mandag 27. desember 2010

Glad Jul - Herlig vinter - Hjemmekos og alt for mye mat :-)

Så bra at vi har Jul hvert år! Og så deilig det er når den er hvit. Temperaturen har vært mellom - 5 og -10 grader. Det er akkurat passe på denne tiden av året.
Det har blitt lite slanking for tiden. Men etter å ha lagt av meg 17 kg i høst, lager jeg ikke noe nummer av det i juleferien. Det blir ikke tid til å spise fem måltider om dagen når man skal ut i snøen på tur, eller spille spennende spill med barn og barnebarn, eller lage mat til minst ti mennesker hele tiden.
Det verste er at når jeg setter meg i godstolen med kaffikoppen etter middagen (noen av de andre vasker jo opp og rydder), da spiser jeg litt til. Helt unødvendig, men så altfor lett.
Heldigvis kommer hverdagen igjen med jevne måltider, fornuftig mat, og tid til sokkestrikking. Eller skal jeg begynne med litt annet også. Det har jeg jo hatt planer om lenge, men så blir det sokker igjen og igjen.
Jeg har kjøpt meg noen hobbybøker som kan gi meg inspirasjon. Skal se nærmere på dem også når hverdagen kommer igjen.
Nå får jeg titte litt rundt å se om jeg finner inspirajson hos dere bloggere rundt om.
Ha en fortsatt fin romjul og en deilig nyttårshelg i vente.

3 kommentarer:

Nanne sa...

God romjul til deg. Dette var et nydelig bilde....
Husk det viktige er hva du spiser mellom nyttår og jul, ikke mellom jul og nyttår. Må si du har vært flink i høst.......

Strikkebesta sa...

Ja, kjekt med liv og røre, masse aktivitet og mykje mat:) Det varer ikkje så lenge at det kan gjere uoppretteleg skade! Kos deg saman med dine vidare i romjula!

Bente Bing sa...

Kos og avslapping er kjempeviktig! Det høres ut som du har gjort begge deler - og da er man gjerne klar til å gå løs igjen! Jeg har også tatt fri fra den veldig fornuftige linja, men det går fint å kombinere - litt fornuft og litt kos og så nyte valgene! Ha en fin nyttårshelg og et godt nytt år!